29-03-09

onMouseOver

donderdag had ik tot ik weet niet hoe laat zitten blokken voor mijn examen, ik viel bijna van mijn stoel. het examen was van xhtml en css.

ik poetste mijn tanden en kroop in bed en toen ik nog een tijdje had gelezen werd F'y opeens wakker (waarschijnlijk woelde ik tegen zijn rug met mijn boek). Ik bedacht opeens iets dat zo eenvoudig was en toch zo geniaal dat ik zelf niet kon geloven dat niemand er eerder aan had gedacht! Ik zei: "Weet je, als je wil kan ik je zo van kleur veranderen.". Hij was stomverbaasd en vroeg: "Huh?" en ik zei: "Da's hypergemakkelijk, ik verander gewoon je code...".

Nu, terwijl ik dat zei begon het me ook wel langzaamaan te dagen dat ik iets vreemds aan het zeggen was, maar ik maakte toch maar m'n zin af omdat ik nog niet helemaal zeker was dat het vreemd was. Omdat ik me een paar ogenblikken daarvoor nog zo slim voelde!

Maar nu proest ik het telkens uit als ik hem zie. 't Idee dat hij helemaal #FFFFFF zou zijn (wit) of #000000 (zwart). Of dat ik hem een radiale gradiënt zou geven!

Het gekste bedacht ik opeens daarnet: bij 'onMouseOver' wordt hij dubbel zo groot en helemaal bol!

F'y kan er al lang niet meer mee lachen moet ik zeggen.

19:09 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik wel nog :)

Gepost door: Daan | 29-03-09

wiskunde je doet me denken aan mijn middelbare schooljaren toen ik voor een examen wiskunde droomde dat ik een integraal was :-)

Gepost door: Ftima | 30-03-09

De commentaren zijn gesloten.