13-03-09

dag

net wilde ik beginnen fulmineren over deze ongekende rotdag toen ik onderaan mijn vorige post "Vincent Delerm" zag staan - dat heb ik nog helemaal niet verteld!

Bénabar op 20 februari was geniaal, maar "Vincent" (omdat ik zelf geboren ben op St. V. en omdat ik platonisch totaal in de wolken ben over hem mag ik hem wel zo noemen vind ik) de volgende dag was gewoon betoverend, ik heb zelden zoiets moois gezien (niveau glasramen van Chagall - zo verbijsterend mooi) en zeker nog nooit zo'n mooi optreden. Dus, als jullie de kans hebben: ren erheen! Tenminste, als je bereid bent op onschuldige wijze totaal en hopeloos verliefd te worden, wat op zich een gruwelijke zaak is (niet omdat het hopeloos is, maar omdat... nu ja, ik kan het niet uitleggen. Je vraagt je bijvoorbeeld af waarom je zelf nog nooit verzucht hebt dat er in Napels zo weinig plaatsen zijn om te gaan zitten (à Naples il y a peu d'endroits pour s'asseoir) - als ik dat nu doe is het totaal nep, alsof ik zelf niks kan verzinnen.

Op school is het leuk - alleen ben ik wat gefrustreerd omdat ik niet kan tekenen. Op papier wel, tenminste: leuk genoeg, maar in Fireworks/Photoshop/Flash lukt het niet, vooral niet met die ellendige 'pentool'.

De laatste keer dat ik volledige dagen les volgde was tijdens mijn opleiding voor Telenet. Ik weet niet of het daaraan ligt, maar ik mis Daan elke dag.

20:05 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.