14-12-08

kerstfeest

Ik ben in de hele familie de enige die kerstfeest leuk vindt, maar dit jaar zie ik er zo tegen op. Bij m'n broer wordt het zeker leuk (kerstavond met mama, papa, broer, sue, igor en pia en hoop ik m'n F'y want die zit nog altijd vast in Maine), maar kerstdag komt F'y's familie hierheen en ik heb een absolute hekel aan zijn jongste broer, diens vrouw en ik ben nog altijd (en steeds erger) kwaad op F'y's oudste zoon, de vernieler van mijn Twingo.

Ik hoop dat ik de twee eersten nooit meer moet zien en de laatste de eerste maanden/jaren niet. Niks vrede op aarde. Ik vind het zelf erg, maar te horen krijgen dat je je opgedrongen hebt, dat je je valiezen moet pakken en verhuizen, dat je "met je poten" van F'y af moet blijven en dat je een "stomme trut" bent (en dat allemaal zonder enige andere aanleiding dan dronkenschap), dat kan en wil ik niemand vergeven. Ook niet met kerstmis.

Na drie weken garage had ik young Twinkers terug en na 50 km begaf hij het weer, knarsen, rammelen aan alle kanten en een levensgevaarlijk gevoel. Een auto die ik nodig heb in dit godvergeten gat en die een stomme idioot onder invloed van drank en drugs opzettelijk kapot heeft gemaakt. Daarom moet hij uit mijn buurt blijven, hoe vaak F'y ook spreekt over 'relativeren' en 'niet dramatiseren' (zonder enige vorm van rijbewijs is dit al zijn vijfde wrak, derde vluchtmisdrijf en hij heeft in de zomer een week in de gevangenis gezeten voor brandstichting bij nacht - ik denk dat het tijd wordt om een en ander te dramatiseren).

Jullie zien, ik ben helemaal niet in kerststemming en ik vind het zelf stom want ik ben enorm opgedraaid aan het geraken.

Zo, vanaf nu denk ik nooit meer aan die hufters. Kerstfeest hiephoi!

22:27 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Kerstmis Lieve schat, wat komen die met Kerstmis doen als jij dat niet wil en F'y misschien niet eens thuis is? Hebben ze ooit hun verontschuldigingen aangeboden? Kijk, je kan niet met iedereen vriendjes zijn en af en toe moet je jezelf beschermen tegen mensen die het niet goed met je voor hebben. Dus bel iedereen af en stap met Kerstdag in young Twinkers (of de trein) en ga lekker uitwaaien aan zee of zo.
xxx

Gepost door: Ariane | 16-12-08

De commentaren zijn gesloten.