10-11-08

stom

de ene rijdt mijn Twingo kapot.

de andere zegt dat hij niet laf en lui genoeg is om te staken.

het grofste was vandaag op mijn bijna ex-werk. Een collega had Maus gelezen en begreep niet waarom de joden zo werden geviseerd. Een andere zei: "Misschien omdat ze zo lelijk zijn.".

maar ik heb Daan gelezen, mijn favoriete wereldkampioen, en hij zei dat boos zijn slecht voor je is. Bovendien niet leuk. De jongen is wijs en geniaal en zou in zijn eentje alle domheid van de wereld compenseren als hij moest (maar gelukkig zijn jullie er ook, fantastische vrienden!). Dus ben ik nu blij tegen wil en dank.

Mis F'y die in Arizona zit. Verlang naar dromen van een onbekommerd leven.

22:02 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Slappe lach... Je deed me echt lachen met je bedenkingen over Wijze 2... heel lief van je dat je er blijft in geloven in de liefde tussen Wijze 2 en mezelf.... :) Maar heb nog slechter nieuws dan het feit dat ie een vriendin heeft (die misschien inderdaad wel een lesbische partner in crime kan zijn...lol..!!) hij is weg van de dienst oncologie!!!!! I know, zomaar, zonder boe of ba... zonder afscheid....;)

Gepost door: me, myself | 11-11-08

Voel me wel een beetje stom... ik reutel over een streep, terwijl ik inderdaad vergeten was dat jouw borstkast door veel meer ontsierd is dan een streep.....

Seg, wanneer zien wij elkaar nog eens?

Gepost door: me, myself | 11-11-08

T, T, T!!! ik schaam mij dood! ik wou helemaal niks zeggen over mijn borstkas! alleen dat een streep en liefde elkaar niet in de weg staan, ook geen nieuwe verliefdheid en zeker Wijze 2 niet, die je eigen streep met veel tederheid (stel ik me zo voor) heeft getrokken (sorry, maar jullie zijn echt voor elkaar geboren en in de mooiste films duurt het érg lang voor het 'in de sacoche' komt dus houd moed en wees niet boos op me voor mijn domme uitlatingen pzlst (Pools voor alsjeblieft denk ik)

Gepost door: saskia | 12-11-08

weg van onco dat is natuurlijk omdat ze daar de deontologische code hebben dat een arts niks mag beginnen met een patiënte. belangenvermenging enzo.
wanneer moet jij nog eens gaan? ik 28 november.

Gepost door: saskia | 12-11-08

De commentaren zijn gesloten.