03-11-08

kerstfeest

I Took The Handmade Pledge! BuyHandmade.org


als je op deze link klikt blijkt dat ik de 'Handmade Pledge' gezworen heb, maar ik bedoelde eigenlijk niet dat ik alleen 'handmade' zou kopen, maar eerder dat ik alle kadootjes zelf zou maken. dus vrienden, emigreer vlug zonder me jullie adres door te geven als jullie eraan willen ontsnappen.

nu ben ik wel even 'buiten strijd' door op m'n vingers te timmeren en in mijn slaap blijk ik heelder breiwerken te kunnen verknippen, dus het kan zijn -en vergeef me op voorhand- dat het maar héél kleine kadootjes worden. Bvb. een eimuts ipv een theemuts of een sloep voor je mannetjes van Playmobil in plaats van een replica van de Titanic.

vrienden, tot vloois, ik ben ziek (misselijk, hoofdpijn - hangt er iets in de lucht?) en werkloos (vanaf 10 december) - gelukkig heb ik het hyperdruk met mijn handmaid's tales.

20:04 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Af en toe flakkert de zin om eens iets te breien weer heel even op, maar in de lagere school hebben ze me door al die gedwongen handwerklessen voorgoed een degout bezorgd. Weet nog dat we handschoenen moesten breien enne... de mijne waren perfect geschikt voor een van 'de mannen van de zagerij', tenminste als daar eentje tussenliep met maar één hand en aan de andere kant alleen een duim en stompjes van vingers. Hopelijk voor je omgeving ben jij ietsiepietsie minder getraumatiseerd. Alvast veel succes!

Gepost door: Ariane | 05-11-08

De commentaren zijn gesloten.