21-10-08

auto

Viri en ik gaan nu naar hondenschooltje "Muizenheide" - we zitten in A-klasje. We mochten wel examen doen donderdag voor B-klasje (jihaa!), maar ze droeg, zoals Bonpapa zou hebben gezegd 'de rode vlag' en dus waren we wijselijk thuis gebleven (maar zondag toch gegaan naar 'gewoon klasje' - nu moeten we twee weken thuis zitten kniezen -tot de Russen weer weg zijn- omdat de reutjes zich niet kunnen concentreren met dat schattig figuurtje dat opeens zo graag 'pup' wil) - nu ja: op de hondenschool stond een auto met op zijn achterruit een sticker "Dolf, mijn Golf" en op een andere "Raf, mijn Daf" - dat is daar dus blijkbaar 'en vogue', die naampjes, maar moet ik nu 'Pingo, mijn Twingo' op de mijne plakken? Zou toch raar zijn... Vooral omdat hij Kroestaljov heet (maar 'young Twinkers' wordt genoemd).

Dat deed me denken aan een andere bumpersticker en toen F'y en ik 's namiddags in de auto zaten met de Virsk om te gaan wandelen vertelde ik het hem: achterop een auto zag ik op een dag "Pépé à bord" geplakt.
Ik moest zo lachen dat ik aan de kant van de weg moest gaan staan. De tranen biggelden me over de wangen en ik hing dubbel geplooid op mijn stuur. Vooral bij het idee dat op F'y's auto ook te plakken.

Ik wou nog vanalles vertellen over mijn auto, maar ben dodelijk moe.

Kus

 

22:00 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hej hej hoe gaat het ermee? het is binnenkort een jaar geleden dat we elkaar nog eens gezien hebben, kan je je dat voorstellen? shame on us/me/you....

Ik weet niet hoe vaak jij nog in Jette moet zijn,... maar ik ben er terug op 19/11 en 25/11 (en daarna waarschijnlijk wel weer vaker, daar we dan, I still hope not, terug met chemo beginnen...)

lieve groetjes,

tilly

Gepost door: me, myself | 24-10-08

De commentaren zijn gesloten.