25-09-08

tumbling

Vrienden, zoals jullie misschien nog weten lig ik al van het begin van de zomer 'in lappenmand' (Viroliaans voor 'in de lappenmand') met mijn knie. Lopen en autorijden gaat wel (niet van harte), maar verder kan ik niks doen qua lichaamsbeweging (rennen, dansen, springen) omdat mijn knie nog altijd zo dik is 'als varken' en pijn doet bovendien.

Maar nu hoorde ik via via via dat 'tumbling' ook een sport is! En helemaal geen denksport als schaken ofzo, maar een echte sportsport. Het hoort bij turnen. Maar zijn er ook kampioenschappen van?

Zondag trainde ik voluit: eerst viel ik met zadel en alles van Kitty (ze was heel verbaasd) en deed me vreselijk pijn. Mijn voet werd meteen een dikke blauwe klomp. Daarna wilde ik de weide uit en struikelde over de schrikdraad, "krak!". Mijn enkel zwol op als een gek en ik raakte niet meer overeind, wat tamelijk vervelend was omdat ik bij elke poging toch recht te geraken een enorme schok kreeg van die è!'"!ç'("è(§'é" schrikdraad.

Ik vertel het een beetje ongeïnspireerd omdat ik al de hele week een bron van vermaak ben (en er delicaat over zwijgen kan niet want iedereen moet natuurlijk weten "waarom ik zo mank"), maar nu ik weet dat het een olympische discipline is neem ik het toch met iets beter humeur op.

"Ben je al naar de dokter geweest?" is dan de tweede vraag. Néééé!!! Dokters zijn leuk hoor, maar ik moet er morgen al zien (en kapper Erwin!) en ik ben een beetje doktersziek, overdosis enzo.

Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om te gaan.

ps hier zien jullie de bolle kit2
'culprit' (ze deed niks hoor, behalve braaf staan wachten terwijl ik in alle richtingen stuiterde)

21:01 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

de bolle hey Sas.. eindelijk lees ik weer 's hier. en zie ik de foto van 'de bolle'. wat is ze mooi!
we moeten toch echt 's afspreken hoor!

liefs van mij

Gepost door: maureen | 03-12-08

De commentaren zijn gesloten.