23-08-08

sex and the theory

Weten jullie waarom ik zo stil ben - ik ben dodelijk vermoeid en weet niet goed welke kant ik op moet. Ik zou graag... Nee, ik zeg het niet, jullie zouden me maar uitlachen.

Ik heb Tata Tikkie (the good old Kittenish) verhuisd en nu staat ze hier 5 minuten vandaan, dat is gewoon geweldig. 's Morgens zie ik haar voor ik ga werken, 's avonds zie ik haar en vandaag ben ik er 3 keer langs geweest, ze hinnikt als ze me ziet. En Eva ook. Eva is haar nieuwe beste vriendin, een precies even oude warmbloed en het eerste paard in mijn leven waarvoor ik bang ben, maar het gaat al een stuk beter dan vorige week toen ze me aanviel (ik stuurde haar achteruit (nogal onstuimig) en dat vond ze TO-TAAL!!! niet leuk - nu "vraag" ik het stapje voor stapje en beloon - hehe, ik leer bij!)

Behalve uitgeput gaat het best goed (moe maar gelukkig etc), alleen mijn knie... Ik herinner me niet of ik heb geschreven dat ik een maand geleden was gestruikeld, maar die knie doet nog altijd gruwelijk pijn. Knielen gaat niet (gelukkig ben ik niet devoot, maar men moet toch ook eens ergens onder kunnen kruipen...) en hij is zo dik als een varken en het is alleen omdat dok had gezegd (3 weken geleden): als het over een week niet beter is moet ik er spuiten in zetten dat ik niet meer naar dok ben geweest ermee (sinds wanneer ben ik kleinzerig? sinds ze vorige keer in het AZ een naald hebben gebroken in mijn arm. en sinds ik vind dat ik genoeg geprikt ben voor de rest van mijn leven).

o ja, mijn onderwerp. Het is volkomen theoretisch hoor, maar wat vinden jullie van:

existe el amor platonico o es simplemente un amor irrealizado?

of wat van de volgende stelling:

platonic love is the perfect union of two analogue thinking systems and therefore is a much more realized love than your so called "real" love, which is nothing more than the collision of two randomly occupied bodies.

Ik weet het niet meer. Mijn personages voeren er verhitte discussies over, maar ik weet door al dat gediscussieer (blijkbaar mijn interne dialoog! :-)) totaal niet meer wat ik er zelf van vind!

23:59 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Volgens mij ontbreekt er bij beide een belangrijk deel.

Maar als je "the perfect union of two analogue thinking systems" kan hebben, die dan nog eens aan "collision of two bodies" gaan doen, dan komt het, volgens mij, pas in de buurt van "realized love".

Als je moet kiezen tussen beide, wordt het eigenlijk afhankelijk van persoon tot persoon.

;-)

Gepost door: ms | 24-08-08

ah dan komt het in de buurt van perfect love, denk ik

:-)

Gepost door: saskia | 25-08-08

De commentaren zijn gesloten.