25-07-08

kapper erwin

de beste kapper ter wereld bevindt zich in de inkomhal van het UZ Brussel (AZ VUB), gewoon 'carte blanche' zeggen en alles komt in orde. daarna een dame blanche in het caf'.

ik ben krullen aan het krijgen zei hij. misschien komt het dan toch nog goed met mij!

Ariane gezien, was heel grappig, de hele wachtkamer wist op 1-2-3 dat er een knappe Italiaanse cardioloog is, dat ik Dr. Lamote 'hyper leuk' vind (Ariane, dat is eigenlijk het woord niet, maar hij doet me denken aan m'n aanbeden Prof. Dethier), dat uhm (wijze 2, M, M & C? ik ben de tel even kwijt) zo'n schattig figuurtje is (ik heb wel duidelijk gemaakt dat zijn hart reeds verpand is - aan M, M & C) en op wie we verliefd zijn en hoe erg, al die dingen.

Dan naar Donkey waar Igor ("2, bijna 3") en Pia (1) waren, van verliefd gesproken, oh ik heb toch een leuk peetje! En zo jong al een totale charmeur: "Saskia, hoe oud ben jij? 6?" (geef toe dat het altijd plezier doet als je jonger wordt geschat, ook al vond ik het compliment ietwat overdreven). We keken naar kaartjes met dieren op ("de schapendoes", "het goudhaantje" - men vraagt zich af waar de jongen die woorden vandaan haalt!), toen wilde ik hem in het Engels tot 10 leren tellen (kan altijd handig zijn ;-)), maar hij kon het al (met een triomfantelijk "zeven, eejt, naain, ten!") waarna hij me vragend aankeek, dus ik zei "eleven, twelve, thirteen, fourteen" en hij meteen "fiveteen, sixteen, zeventeen, eightteen, nineteen, twenteen!". Hij telt ook in het Frans tot 20, alleen met de overgang tussen "quinze, seize" en dan opeens "dix-sept" heeft hij het moeilijk, alsof hij ontgoocheld is dat het opeens zo banaal wordt).
Verbijsterende woordspelingen ("Bambi Einstein"), een knuffelig lijfje en de ogen van Bonpapa, wat een jongetje! En Pia is ook zo grappig, die lacht zich net als Igor een ongeluk als je ook maar begint over "Beestje beestje kwam aangelopen..." (om de kleine Igor/Pia te kopen!).

Zelf begin ik meer en meer op Bobonne te lijken, dat is ook erg vreemd, maar ik vind het wel leuk. Nu krijg ik zelfs haar krullen. Raar leven.

Kus

20:05 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*verliefd slakende zucht* Heb je wijze 2 gezien.... het wordt mij niet gegund,...elke keer dat ik in Jette moet zijn 'tut' ik me helemaal op (vette knipoog) in de hoop hem ergens te mogen zien en nog meer in de hoop dat hij mij ook ziet staan... but no such luck... een mens zou bijna een gezwel in de borst 'faken' gewoon om hem nog eens te zien...:)

Gepost door: me, myself | 26-07-08

oh! nee, ik heb hem niet gezien, maar een van mijn oudste vriendinnen blijkt hem te kennen via Dr. L.! Wat denk je, zullen we toch die wachtzaal-warming party eens organiseren? beter dan gezwellen te fake'en (ik moest wel hard lachen om het idee!, maar mijn bijgelovige zelfje durft dat niet!)
mijn mama komt zeker ook als er kans is te slowen met wijze 1 (ze vindt zijn snor leuk)

Gepost door: saskia | 29-07-08

De commentaren zijn gesloten.