19-07-08

adarchiste

Ik heb roze baskets gekocht met donkerroze en lichtroze veters. ik moest eigenlijk een paar bloesjes ofzo kopen maar in een hele stad (Maastricht) absoluut niks gevonden, ook niet in 'The Sting'.

Schoenen had ik eigenlijk niet nodig, maar ook niet onnodig, mijn onverslijtbare Kickers met hun verslijtbare veters hebben hun beste tijd wel gehad en mijn favoriete euhm... (wat zijn dat eigenlijk? soort zomerschoenen?) zijn te koud met dit soort weer. Mijn gele baskets (2 euro en daarom niet gepast... grrr!) zijn een pietsie! aan de kleine kant, die kan ik alleen aan voor korte uitjes. De laarsjes zijn te warm nu (ja, ongelofelijk) en mijn rode en oranje schoenen (gele veters in de oranje en zwarte in de rode) zijn ook alleen nog goed om mee pony te rijden.
Ik klink als een volkomen clown op schoenengebied, maar het zijn echt allemaal heel behoorlijke schoenen hoor, goed voor opera, werk en pony.

Nu ja, het was eens een variatie op een welbekend thema: Saskia heeft iets nodig (schoenen, bloes, broek, jurk...) en komt thuis met een jas. Vrienden, het is een beschamend feit maar ik ben de Imelda Marcos van de jassen, terwijl ik er het liefst geen aandoe. 

Daarna heb ik nagedacht over het leven en de politiek.

Ja, ja, interessant. Hmhm. Het is wel zo... maar aan de andere kant... Tja...  En... (deze bedenkingen alleen al over gewapend verzet, dus ik heb het maar druk gehad!) 

o ja, ik heb Ada uit! En één zin geschreven aan mijn boek. Nu gaat het als volgt:

"No, Vladimir, you're all wrong! Where is my old, my own Vladimir?".

En zijn antwoord is ook bijna klaar. Alleen vind ik geen goeie naam voor mijn meisje!

Ik moet Nabokov blijven lezen tot het klaar is, hij is miljoen keer te geniaal (au!) voor mij maar wat ik ervan begrijp en meedraag is perfect voor m'n onbeholpen verhaal.

22:53 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.