17-07-08

titel

Hoe vervelend dat je altijd een titel moet bedenken. nu ben ik gewoon te slecht gezind om er een te bedenken. eerst kwam ik drie kwartier te laat op mijn werk (gewoon terug in slaap gevallen tot 8 uur, alsof dat trouwens zo laat is!) en moest ik dus ook drie kwartier langer blijven (wat natuurlijk een uur werd) en vanavond... nu ja, niks. eerst een gewone avond, maar nu wou ik dat ik lost was in oblivion (the state of forgetfulness or distraction): gewoon slapen en iets moois dromen tot het weer leuk wordt. De tweede betekenis, the state of being completely forgotten, is hier niet moeilijk. Ik bedoel: ik zit hier ver van alles en iedereen en ik vind het verschrikkelijk. 

ja, sorry! er zijn ook leuke dingen, taunk joe W. om me daaraan te herinneren!

ik had in mijn linkerschoen een oranje veter en in de rechter een witte, omdat ik in de haast vamorgen mijn linkerveter had gebroken en zo vlug geen andere vond en geen tijd had om de twee te verwisselen. Mijn broek viel er goed over, dus niemand merkte iets behalve natuurlijk my boss: "Saskia, are you wearing two different laces?" - "Yes" - "You're so radical!".
Dat vond ik grappig. Een tijd geleden keek hij eens 's middags in mijn lunchpakket (een toren van bladerdeeg, spinazie en feta met kerstomaten en pijnboompitten - het zag er gek uit) en riep toen uit: "You're so baba cool!".
Dat is wel de eerste boss die ik leuk vind, eigenlijk.

I mean, behalve the one and only Boss.

Okee, ik ben uitgefulmineerd. Kus!

(ps ik blijk een vreemd soort anarchiste, als dat zich alleen maar uit in mijn T-shirts (Snoopy) en veters. Waar is Vladimir Yapatchev naartoe?)

(Hier!)

(Van Vladimir gesproken, de jongen is ook blijven hangen in oblivion anders.)

22:27 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.