05-07-08

hart ahoj

ik weet niet of jullie ooit het jolige programma 'Snotneus ahoj' hebben gehoord op de radio (toen jullie KLEIN waren vrienden! het was een programma voor kinderen!), maar dit bericht gaat over 'hart ahoj' en ik kan niet zeggen dat ik het zo'n jolig programma vind, ditto, + 18 jaar enz.

Ook niks ergs, maar gisteren was ik naar ziekenboegje. Vorige keer had ik mijn hart laten controleren, een heel gedoe met de linkerinjectie etc. en die dok had toen gezegd dat ik een jong veulen was (dokters zijn onverbeterlijke charmeurs, in het AZ VUB toch) (niet allemaal hoor! moest er een dok dit lezen: u niet! Dr. XYZ is your name, gewoon professioneel vriendelijk zijn is your game, taunk you)

Nu ja, ik moest bij 'wijze 3' komen en die kwam meteen over de brug met de onverbloemde waarheid: mijn hart is een beetje tja... bizar aan de onderkant. Niks om dodelijk ongerust over te zijn "maar we gaan het vanaf nu om de 2 maanden controleren". Waarop ik dodelijk ongerust werd en ook nogal onhandig iets uitpiepte van het soort om geruststelling smekende patiëntenpraat: "Toch niks ergs?" en dokkie: "Neeneenee, geen zorgen! We houden het goed in de smiezen! Dus je maakt een afspraak bij cardio op 25 juli...".
Ik: "Zo snel al?! Ik ben pas geweest! Kan ik niet op 14 augustus gaan, dan moet ik ook komen!".
Dokkie: "Neeneenee, ondeugende sloeber! Om de twee maanden en geen dag later! Ik ken u! Altijd proberen er vanonder te muizen!"
Nu vraag ik jullie! Als je zo toegesproken wordt, wat kan je dan nog zeggen?
Ja, idiote dingen: "Moet ik nu naar cardiogym?" - "Pfff! Nee, dat is allemaal zinloos! Dit krijg je niet meer goed..." - "Hoei!" - "Geen paniek, het is niks dramatisch'".

Dus ging ik moe maar gelukkig huiswaarts, tenminste: dat was mijn plan. Maar ik reed bijna in de afgrond achter de parking, toen knalde ik over de zgn 'borduur' en toen de heuvel op terwijl Twinkers deed alsof hij ging stil vallen - et oui, ik had de handrem nog op.

Was ik nu overstuur of wat? Oh, mijn niet te stelpen bloedend hart!

Gestopt in Grimbergen, Almdudler gedronken op een terras en dan een zwempak gekocht (in Kreta zwom ik in T-shirt en bermuda en hoed).

Toen Virolai opepikt in Donkey.

Dok zei ook nog: "Heb je soms hartkloppingen?

Ja hé ho! 

20:35 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hart Oeiiiiii

Gepost door: klas | 05-07-08

ook de 25ste???? Je méént het niet: ik heb ook afspraak op de cardio die dag. Ligt vast aan al die gebroken harten die we in onze studententijd opgelopen hebben!

Gepost door: Ariane | 22-07-08

ariane!!! oh!!! om hoe laat? ik zou je zo graag zien! x

Gepost door: saskia | 22-07-08

Ha, samen fietsen! Ik heb afspraak om 9.30 met ene Dr Chierchia. En jij?

Gepost door: Ariane | 23-07-08

oi dr chierchia aka dr coeur-chia... de hartenbreker!
aïe!!!
ik moet er ook ongeveer zo laat zijn, zal straks thuis eens zoeken hoe laat precies
x

Gepost door: saskia | 23-07-08

De commentaren zijn gesloten.