20-06-08

upsilon van donk

Mijn ouders hebben een nieuw veulentje. Welkom, Upsilon van Donk! Och, het is zo'n schattig figuurtje!

Vrienden, jullie zullen vinden dat ik stil ben, maar ik schrijf heel veel. En ik werk. O, een herder te zijn! Ik krijg op mijn werk opmerkingen over 'verstrooid' en 'gebrek aan concentratie', maar nee! Ik ben gewoon dromerig. En heb echt veel werk, dingen die ik nog niet goed ken. Eigenlijk ben ik totaal niet verstrooid. Wel dromerig, maar op geconcentreerde wijze. Nu ja.
My boss zei, om me te verzoenen met de strakke regels: "Well, you don't want to be a writer, so..." en ik zei: "But I do!". Ik was wat verrast dat hij, die alles van me lijkt te weten zonder dat ik het hem vertel ("Saskia, you do and you know it", over alle dingen die ik ontken te doen, denkende dat ik de enige ben die wel beter weet), me zo slecht bleek te kennen. Op schrijfgebied. En op werkgebied. Het kan een listige manier zijn natuurlijk om me te motiveren. 

Ik 'werk' ook aan mijn boek (niet dat ik al veel verder zit dan "No, Vladimir, you're all wrong!", maar ik denk er veel aan :-))

Woeps, 't is Canvascrack. Jammer van Nonkel Kobe, die niet (300 jaar verkeerd) wist wanneer Benjamin Britten (oh!) leefde (maar ik zat er 20.000 jaar naast voor Stonehenge) 

20:42 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.