21-04-08

"och! wat schatjes!"

vrienden, ik kan weer opnieuw beginnen, nu ja: zaterdag sprong de teller terug naar 100 omdat ik een heel klein gevalletje van onmin had met F'y, nl: een bedompt, rokerig en groezelig café waar ze Pepsi schenken niet "gezellig" vinden, waarna hij: "Jij vindt TL-lampen ook nooit eens leuk!" en ik: "Nee!". Wie, tenzij F'y, vindt nu een TL-lamp leuk?
Na 5 minuten gaf ik al toe dat het niet om de TL-lampen ging, wie heeft er kaarslicht nodig als er liefde is?, we hadden een ongelofelijk leuke dag en daar kan een TL-lampje niks aan veranderen en F'y vond dat ik niet moest resetten maar ik vind: 100 dagen gelijkmatig goedgezind is 100 dagen gelijkmatig goedgezind, 5 minuten bokkenpruik is 5 minuten teveel. Go to jail and don't pass go!
Toen zei F'y dat ik een andere beloning mocht kiezen voor over 100 (nu 98) dagen, want de tuin omspitten mag ik zo ook! Jip!!! Ji-ha-hi! Het worden van die gekleurde lampions om in de (luttele) bomen (boompjes) te hangen; nu denken jullie misschien dat je een grote tuin moet hebben om 3 bomen te hebben maar het is piepklein en ze staan eerder op een kluitje (krulwilg, olijfboom, pruimenboom) en ze zijn nog aan de jonge kant.
Het zijn, als het ware, nog echte broekjes, behalve de krulwilg die boven het dak uittorent.

Friesland is ver!!! en -met alle respect- het was een saaie weg erheen, maar het was wel heel leuk; we zijn naar Giethoorn geweest (een dorp met grachten ipv straten) en naar de zeehondencrèche in Pieterburen en onderweg liepen de weides vol lammetjes en kalfjes en veulens en de jonge zeehonden waren zo grappig dus ik heb dit weekend wel 100 keer "och! wat schatjes!" gezegd.

22:06 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.