14-03-08

the blues

Seabiscuitvrienden, vraag nooit iets aan jelui partner als die half slaapt, want daarna zijn de gevolgen vreselijk!

al maanden spreek ik over Bruce in het Koning Boudewijn St. en telkens als ik hem vraag of hij mee gaat zegt F'y dingen als "pffff...", "misschien...", "dat is niet echt mijn ding" enz. En dan zegt hij: "Wacht eerst maar eens af wanneer je vakantie kan nemen" (want hij wou absoluut naar Kreta)

Nu vind ik een reis voor een prikje (bij de hufters van LibertyTV), 15 dagen, perfect getimed (26 mei tot 9 juni) en ik krijg nog vakantie ook, ik was zo blij en F'y ook (de vraag blijft of hij het zo lang uithoudt want hij loopt rond als iemand die elk moment in de auto kan springen, naar Bari rijden, de boot nemen en er absoluut niet aan denken dat ik me misschien afvraag waar hij is). Dus vroeg ik gisterenavond: "Ga je nu eigenlijk mee naar Bruce?" - "Hmmmmm...". Deze morgen vroeg ik het opnieuw en toen zei hij: "Jhaaaa...". Koop ik de kaartjes, stuur daar een sms over en wat voor antwoord krijg ik? "Ik ga mee, maar zonder enthousiasme.". En de volgende zin, hou jullie vast!, was: "Ik ga liever naar Blues Peer."

Echt, echt, echt! Dat zijn de momenten waarop ik wil verdwijnen, naar Kreta (Tilos is eigenlijk mijn droomeiland al ben ik er nog nooit geweest) of naar Cordoba, waarvan ik denk dat ik er, evenmin als Federico Garcia Lorca, ooit zal aankomen (Aunque sepa los caminos,yo nunca llegaré a Córdoba. - Ook al ken ik de weg, nooit kom ik in Cordoba aan.)

Ik mag een boon worden als ik ooit nog naar "Adèle" of Marc Moulin luister. Echt, daar krijg ik enorm hoofdpijn van, maar uit beleefdheid zeg ik er nooit iets van. "Van the Man" (Van Morrison) kan ik af en toe wel verdragen (vooral in duet), maar mijn getolereer van dat overgedoseer en alleen in mijn auto m'n Bruce'rs en Vin'nen kunnen opzetten is wel gedaan nu. Blues Peer! Amy "What's in a name" WHINEhouse! Etc.!

Het heeft er niks mee te maken en het spijt me dat ik de fotograaf niet ken, maar is dit geen schitterende foto van Seabiscuit? Ik moet eraan denken mijn fototoestel mee te nemen naar de Kittenish nu het zo licht is buiten. Dat diertje kan allerlei nieuwe dingen en ik vergeet haar altijd te kieken.

Weten jullie wat? Ik neem haar mee ipv F'y. Op de rand van het voetbalplein opgesteld biedt ze een warm en hoog (1m45) zitje aan 2 à 3 personen en ze is dol op o.a. "Born to Run", "Dancing in the Dark", "Mrs. McGrath" en "Silver Palomino". Attagirl!

19:32 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.