12-03-08

Flora! Don't tease, dear!

We must do Miles's Latin!

Dit om een beetje 'cum ernsto' te beginnen aan mijn eerste bericht sinds ik terug ben beginnen werken en 's avonds alleen maar dingen kan uitbrengen als "ik ben nog nooit zo moe geweest", "mijn okkie, mijn okkie" (waarmee ik mijn okkernoot bedoel; mijn bolle kop) en "oh, ik ben hyper draaierig" enz.
En omdat vandaag in De Morgen stond dat je zaterdag in de Kinepolissen van Brussel en Antwerpen en nog 2 andere (heb alleen onthouden waartussen ik twijfel) kan gaan kijken naar een live doorsturing van een opvoering in New York van Benjamin Britten's hemel-en-aard-bewegende "Peter Grimes", voor mij de schitterendste meest hartverscheurende opera, misschien ex aequo met "Turn of the Screw" waaruit Flora!, etc., dacht ik...

Allen daarheen! Het begint om 18.30 u. Ik weet nog niet of ik naar Apen of Buxl ga omdat ik afwacht waarheen jelui gaat!!!!

Maar er stond nog meer in De Morgen (ik bewaar het beste voor het laatst): Leonard Cohen komt, speciaal voor W.!!!, naar Brugge, waarmee voor eens en voor altijd is bewezen dat God bestaat!

Maar dat wisten we eigenlijk al. En ook hij stond in De Morgen. Bruce "The Boss 4 Ever" Springsteen!

Op zo'n zonnige dag was ik al lang aan het wachten en vreemd genoeg had ik er deze nacht van gedroomd, waardoor ik op de ernstige vergadering deze morgen alles nogal vrolijk opnam. Zo zei ik bvb., toen my manager het belang van een vlotte facturatie benadrukte: "But euhm... won't the customers be disagreeably surprised?".

20:10 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.