04-02-08

Erlend Loe

Zijn er nog fans van Erlend Loe aan het worstelen met "De ontmaskering van Shakespeare" of er al doorheen?
Natuurlijk is het geniaal, maar ik zit er zo mee in de penarie! Eerst begreep ik niks van de geheime code van Francis Bacon (aan wie we misschien Cordelia danken, las ik net (moet ik al eerder hebben gelezen ook op de achterflap) en daarom nog eens hiep hiep hoera!!! BTB, wist je dat Francis Bacon ook op 22 januari is geboren? Ik wou zeggen: er is toch nog iets goeds aan die saaie piet, maar die code is ook leuk, dus ik denk dat ik hem toch nog eens onder het stof uit haal! :-)), nu snap ik het wel, ik had gewoon niet ver genoeg doorgelezen en was al aan het optellen en aan het aftrekken voor dat van pas kwam!

Had ik al eeuwen niet meer gedaan. Als kind/puber/adolescente was ik konstant woorden aan het omzetten in cijfers en die dan aan het terugrekenen naar andere woorden. Ja, als je in Werchter woont heb je weinig vertier...

Saskia, bvb., heeft dezelfde getalwaarde als... oei, ik vind zo snel geen ander woord dan "kanker" en dat onthutst me meer dan je zou verwachten van een onbijgelovige. Dank je de koekoek, Francis Bacon!

14:39 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.