31-01-08

14 jaar

veel te laat: een gelukkige verjaardag aan het broertje van het zusje van mijn broertje (beetje zusje by proxy), want die was jarig op 22 januari!, net als Maaike en ik. Lang zullen jullie leven!

14 jaar, 14 jaar... wie had ooit gedacht dat ik het nog eens zo lang zou trekken?

Er is veel gebeurd: F'y heeft me meegenomen naar Valencia, 4 dagen in de zon!, mijn collies zijn gekomen en we hebben gegeten bij de allerbeste Turk van de wereld, de Bosporus, 5 minuten hiervandaan (te voet) en zowat ons vaste stekje (van F'y en mij). Het was verschrikkelijk leuk, blij ze allemaal terug te hebben gezien! Ze zongen van "Happy Birthday" en de mevrouw van de Bosporus die het hoorde begon in het geniep een taart te bakken, een grote platte vermicellitaart met nootjes, druipend van de honing. Ik wou dat jullie erbij waren geweest! Het was hyperlekker, ook de mezze (nog nooit 2 keer dezelfde gekregen daar) en de spiesjes met sla en rijst (mijn hoofdschotel).

Ook over Valencia ben ik in de wolken, het was er zo wonderlijk, maar dat vertel ik later wel. Eerst wat beeldmateriaal zoeken, want NATUURLIJK hadden we ons fototoestel niet bij ons. Terwijl het er zo gek was!

Waarom klink ik na zoveel joligheid zo duf? Welnu (nooit 'Ewel' zeggen, heeft Bonpapa me geleerd): ik ben nog nooit van mijn leven zo moe geweest. Ik weet niet hoe het komt, misschien omdat ik zo oud ben. Misschien omdat ik deze nacht 2 nachtmerries heb gehad. Het is alsof ik een hamerslag op mijn hoofd heb gekregen. Maar nee. Mama en ik zijn naar het UZ geweest en daarna boodschappen gaan doen. Vinden jullie winkels waar het koud of ongezellig is ook zo vervelend? My boss had het over dat soort winkels als: "It's so uncomfy!" (i.t.t. onze favoriet (van my boss and me) de Delhaize!). F'y gaat nooit naar de Delhaize, die is het eerder eens met mama: een winkel dient om boodschappen te doen, niet om warm te zijn!

En geheel onterecht heeft de Delhaize bij hen de reputatie van 'duur'. Welnu, mama en F'y, ga maar eens naar de prijs van een bloemkool kijken om te zien wie er het duurst is! Aldi: 1,29 euro, Delhaize: 99 ct. Ha!

18:07 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bloemkool Lidl deze week 0,79 euroct. Ik werk met een prijzenboekje, ben dus vrij goed op de hoogte :-)

Gepost door: Fatima | 31-01-08

jij een hele gelukkige, ja. zegt het zusje van jouw broertje namens haar broertje dat nog piepjong is. en zelf ook jarig was drie dagen later maar veel ouder.
genoten van wat je schreef over het schervengericht, was één van de beste boek dat ik afgelopen jaren heb gelezen. en ik ben aan het verhuizen. boeken wegen zwaar.
andere beste boek: philip roth, sabbath's theater.
beide boeken: rauw maar daartussendoor ozo teder. vind dat schoon. dikke kus en delhaize is ook mijn favoriete winkel edoch, in de aldi of lidl ben ik zot van de koopjes.

Gepost door: i | 31-01-08

De commentaren zijn gesloten.