17-01-08

What a Girl Wants

Gisterenavond keken we naar een echte rotfilm, de belachelijkste film die ik dit jaar heb gezien. "What a Girl Wants" is: zeker niet dit soort rotzooi.

Amerikaans meisje (Amanda Bynes) is de 17-jarige dochter van Engelse lord, gaat hem opzoeken, zet z'n kasteel op stelten door haar "spontaniteit" en op 't einde speelt het hele stel voor gezinnetje.

Het was erger dan voorspelbaar, superslecht. Colin Firth (Darcy) speelde de vernederende rol van de Engelse lord die dankzij zijn hippe dochter 'wat losser' wordt, zogenaamd is hij eerst verloofd met Anna Chancellor (Caroline Bingley! Dat is alles wat ik zeg!)(!!!), voor hij dus snapt dat de moeder van het meisje hem nog steeds bemint.

Verschrikkelijk ergerlijk.

20:59 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dat soort films Dat is nu precies het soort films waar Lilith van smult. Onnodig te zeggen dat ik dan enthousiast aan de was begin of de vaatwas ga uitladen?
Want mijn kritische commentaar wordt dan echt niet op prijs gesteld ;'-(
Summum van kitschkots: een verjaardagsfeestje waarop ze met haar vriendinnen een filmmarathon heeft gehouden. Toen hebben haar broer en ik ons ijlings uit de voeten gemaakt.
xxx

Ariane

Gepost door: Ariane | 18-01-08

"meisjesfilms" Oi, oi, maar deze was al te erg. Heeft ze die ook gezien?
Sommige "meisjesfilms" vind ik wel leuk hoor, "Clueless" bijvoorbeeld (ik weet zo vlug geen ander voorbeeld!), maar Mr. Darcy in een leren broek luchtgitaar zien spelen voor een spiegel... Echt kitschkots!
Van verjaardag gesproken: kom je naar de mijne? Ik zou je zo graag terugzien!
dikke kus
Saskia

Gepost door: saskia | 18-01-08

De commentaren zijn gesloten.