28-12-07

een schitterend gebrek

Net "Een schitterend gebrek" gelezen van Arthur Japin. In het ziekenhuis kreeg ik van mama "De overgave" van hem, absoluut geniaal. Daarna las ik van de bieb "Alle verhalen", waar een paar heel mooie verhalen bij waren.

"Een schitterend gebrek" vond ik wat minder. Nog goed, maar veel minder goed dan "De overgave". Het gaat over Lucia, de eerste liefde van Casanova.

Ik vond het niet zo leuk en het einde maakte niks goed. Jullie zullen zeggen: "Ja... maar als het nu zo gegaan is?" - maar sinds wanneer is dat een excuus?

Ik kijk wel uit naar alle andere boeken van Japin en raad jullie aan dat ook te doen (als jullie dat nog niet aan het doen waren), hij is -denk ik- een van de beste Nederlandstalige schrijvers van deze eeuw.

Sorry dat ik zo duf klink, ik ben somber tot in de zoveelste graad. Zonder reden.

Behalve dat dokkie F. me terug op chemo wil gooien omdat ik uitslag heb die ze niet vertrouwt.

21:00 Gepost door saskia schoofs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

maar nee he Het zal toch niet....Houdt het dan nooit op...Nee hoor,ik weiger te geloven dat het niet goed met je is.En chemo voor uitslag...Is daar geen zalfje voor of zo?Wij wensen je alle,alle goeds,niet alleen in 2008 maar ook in je hele leven.Klas,Jim,Roos,Wannes,Amber en Wolkers.
ps.Japin is inderdaad een hele goeie..Ik moet z'n nieuwe boek nog lezen,verheug me er op.
Heel veel liefs,Klas.

Gepost door: klaske | 30-12-07

De commentaren zijn gesloten.